Segítség a választásban

Hot Bending típusú üvegfólia a klasszikus, legstrapabíróbb 3D-s hajlítással, teljes ragadófelületével észrevehetetlen védelmet ad készülékének. Érintésre nem érezni különbséget a kijelzőn ellenben az átlag üvegfóliákkal!

Type Gorilla Dustproof üvegfólia

Szintén 3D-sek csak 1 mm-el kevésbé hajlik ki a telefon legszélére, mint a Hot Bending típusú. Sokaknak eldugul a hangszórója a portól és nehezen hallják a másik felet. Ez pont erre nyújt védelmet, ugyanis egy porszűrő háló van beleépítve a fóliába ami segíti meggátolni a por bejutását a hangszóróba!

A Type Gorilla Anti-Glare 3D-s üvegfólia

Az előzőek minőségével megfelelően nyújt védelmet a külső behatásoktól, de MATT hatású.

Blueo Armor Silicone Edge üvegfólia

Sokszor töredezik csak az üvegfóliád széle? Ezt az üvegfóliát akkor Neked találták ki! 3D-s fedése mellett a szélére egy közepesen vastag szilikon peremet raktak, amelynek köszönhetően a kisebb szélen ütésektől rugalmasan véd törés nélkül!

Type Gorilla Anti-Blue üvegfólia

Sokat nézed a készüléked kijelzőjét? A kékfényszűrő hatásának köszönhetően védi szemed, illetve sok pozitív hatása van.

„A fény nemcsak a jobb láthatóságot segíti elő, hanem fontos szerepet játszik a biológiai ritmusunk szabályozásában, valamint hatással van az általános jó közérzetünkre is. A fény befolyásolja, hogy ébren vagyunk-e vagy alszunk, illetve lehetővé teszi a munkánkra való összpontosítást, a hatékonyságot, valamint hogy frissnek érezzük magunkat és egészségesek legyünk.”

Type Gorilla Privacy Anti-Peep üvegfólia

Nem szereted, ha belenéznek a telefonodba miközben írkálsz? A betekintésgátlós üvegfóliával ez megszűnik! Amennyiben nem szemből nézed a készülékedet, kijelzőjét úgy fogják látni mintha le lenne zárva!

Type Gorilla UV Optical Curing üvegfólia

Teljes kijelzős hajlított üvegfólia teljes tapadást biztosít kijelződre az átlagos körben ragadósakkal szemben. Ezt a fóliát, amennyiben nem raktál fel ilyet sosem, inkább bízd szakemberekre. UV ragasztóanyagát egy kis méretű UV lámpával melegítik rá és így tapad rá.

Type Gorilla kamera üvegfólia

Szeretnéd mobilod optikáját védeni a karcoktól? Akkor ez a fólia Neked van kitalálva!

Blueo Nano-Self Repair fólia

Ez a fólia egy TPU (nem üveg) fólia. Zselés anyaga védi a karcoktól a kijelzőt, illetve a meleg hő hatására a karcok eltűnnek a fóliáról!